ÇOCUKLARDA SINIRLAR VE SORUMLULUK BİLİNCİ GELİŞTİRME SEMİNERİ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ.

Balıkesir Veli Akademisi 'nin açılışı  27 Şubat 2024 Salı günü saat 13.00' da "Çocuklarda Sınırlar ve Sorumluluk Bilinci Geliştirme" başlığında Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU' nun çevrimiçi katılımıyla gerçekleşti.

Seminer Kaymakamımız Sayın Muttalip ÇETİN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit GÖKDEMİR ve velilerimizin katılımıyla okulumuzun Konferans Salonunda yapıldı. Sayın Valimizin açılış konuşması ile başlayan seminer  Rehber Öğretmenimiz Emre DİKMEN' in sunumu ile devam etti.

08.03.2024 43

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya koyulan Balıkesir Veli Akademisi ; veli ve çocukların öğrenme ortamındaki iletişimleri güçlendirerek olumlu bağlantılar kurmayı , velilerin aile içi iletişim ve dinamiklerini destekleyerek çocukların bütüncül iyi oluşlarını sağlamalarına yardımcı olmak ve ev ortamının nasıl en iyi öğrenme ortamına dönüşeceği ve benzeri durumlarda çocuklarımız için nelerin daha iyi olacağı üzerine yapılan eğitim programlarının düzenlemesi üzerine planlanmış bir akademik bir süreç ve programdır.

Seminer kapsamında çocuklar ne ister ne yapar, çocuğa sınır koyma nedir , çocuklar sınırlara neden ihtiyaç duyarlar, disiplin ve disiplin ilkeleri nelerdir, sınır koyma ve sorumluluk bilinci geliştirmede kullanılabilecek yöntemler nelerdir, sınır koyarken nelere dikkat etmeliyiz başlıkları ele alınmıştır.