Sabahattin Göndür İlkokulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hemde öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar kaygıyı başarı için kullansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar kendilerinden emin olsunlar ve gerekeni yaparken endişe duymasınlar.

Misyon: Biz Sabahattin Göndür İlkokulu olarak, okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan eğitim-öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline getirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapabilmeleri gerekli temek becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız. Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli öğrenci göndermek, ilk öğrenimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 13:30 - 17:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0506 672 23 56

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sgondurio.meb.k12.tr

Adres - ÜÇEYLÜL MAH. SABAHATTİN GÖNDÜR SK. NO: 4 İÇ KAPI NO: 1 DURSUNBEY / BALIKESİR

Öğretmen :17
Öğrenci :312
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :1800
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Üçeylül Mahallesi Sabahattin Göndür Sokak No:11 Dursunbey / Balıkesir

Adres - ÜÇEYLÜL MAH. SABAHATTİN GÖNDÜR SK. NO: 4 İÇ KAPI NO: 1 DURSUNBEY / BALIKESİR

Ulaşım Dursunbey, bağlı olduğu il olan Balıkesir’in doğusundadır. Balıkesir – Kütahya yöresinin engebeli ve ormanlık bölgesinde, Balıkesir’e 72 km. uzaklıkta ve Ankara-İzmir demiryolunun 7 km. kuzeyindedir. İlçenin rakımı 639 m. Yüzölçümü 1952 km2 dir. Dursunbey ilçesi bu arazi büyüklüğü ile Balıkesir merkez ilçe dahil ilde en büyük araziye sahiptir ve il yüzölçümünün yüzde 13.33’ünü kapsamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde